Erik van Marle – Blog over risicomanagement

www.naris.com

Proud to be fout!

3 reacties

Robert 't Hart

Hoe makkelijk klinkt het niet; we willen een positieve fouten cultuur. Maar hoe moeilijk is de praktijk. Je leert het meest van gemaakte fouten door ze met elkaar te delen. Maar zie jij je zelf met een microfoon in de hand een zaal toespreken over je Grootste Fout? Dat vergt Lef met een fikse hoofdletter. Er zijn echter wekelijks meer dan honderdduizend mensen in 26 landen die luisteren naar een spreker die iets ernstig heeft verprutst.

FuckUp Nights

Tijdens deze zogeheten FuckUp Nights, een netwerkborrel in een café-achtige setting, kun je gedurende maximaal zeven minuten je grootste zakelijke blunders delen voor een publiek. Iedereen in het publiek kan op het podium geroepen worden om zijn flater te delen, zodat leedvermaak er niet bij is. Een van de ongeschreven regels is dat de blunder niet op het conto mag komen van privéomstandigheden. Een andere – en misschien wel de allerbelangrijkste…

View original post 217 woorden meer

3 thoughts on “Proud to be fout!

  1. Pingback: Corporate Governance en veilig incidenten melden | Erik van Marle - Blog over risicomanagement

  2. Pingback: Corporate Governance en veilig incidenten melden | Naris

  3. Pingback: Corporate Governance en veilig incidenten melden | Naris Riskacademy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s