Erik van Marle – Blog over risicomanagement

www.naris.com

Over Erik

Erik van Marle is zijn gehele professionele carrière bezig geweest met het beheersen van risico’s voor zijn opdrachtgevers. Hij begon met het ontwikkelen van risico financieringsprogramma’s voor multinationals en de (semi-)publieke sector.

Erik deed de opleiding Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Windesheim en studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie heeft hij verschillende (internationale) functies gehad bij een multinational, gespecialiseerd in risicomanagement en verzekeringen. Sinds 2006 is hij mede-eigenaar en directielid  van het Nederlands Adviesbureau voor Risicomanagement.

Hij spreekt regelmatig op congressen en is docent bij een aantal hogescholen en de Universiteit Twente. Tevens is Erik bestuurslid van het Nationaal Netwerk Risicomanagement (NNR) en lid van de NEN-commissie Risicomanagement.

Erik zijn visie is dat risico’s zich laten beheersen door er een gedeelde verantwoordelijkheid van te maken in een organisatiecultuur waar fouten gemaakt mogen worden!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s